Nova edició de les #TardesBiotec a la UAB - 19 Abril

Estimats socis, biotecnòlegs i amants de la ciència,

Tornem amb una nova edició de les Tardes Biotecnològiques a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Aquest esdeveniment, organitzat per les delegacions universitàries de l’Associació de Biotecnòlegs de Catalunya (ASBTEC, asbtec.org, @asbtec) té un objectiu clar i senzill: ser un punt de trobada i debat entre els estudiants de biociències.

El dimarts dia 19 d’Abril de 2016 esteu tots convidats a la Sala de Graus de la Facultat de Biociències a partir de les 18 hores.

En aquesta ocasió entendrem, parlarem i debatrem sobre els Bioprocessos, el seu estat actual i el pes específic dins la biotecnologia catalana i global. Us sona poc atractiu? Deixeu-nos llençar quatre idees:

Bioreactors, bioprocessos, encara us semblen paraules feixugues? És l’oportunitat perfecta perquè ho deixin de ser! Aquesta edició de les Tardes Biotecnològiques serà presentada i moderada pel Dr. Francesc Gòdia, Professor Catedràtic en Enginyeria Química i membre de la Junta Executiva de la Federació Europea de Biotecnologia (EFB).

Després d’una introducció apta per a tots els estudiants, independentment de la carrera científica / d’enginyeria i el curs, ens centrarem en una Taula Rodona - Debat on tindrem la oportunitat de sentir les veus més autoritzades i coneixedores dels següents camps:

Aquesta taula rodona - debat és una oportunitat de gran valor per introduir-te al món dels bioreactors, per conèixer l’estat actual dels bioprocessos i per preguntar tot allò que t’encurioseix d’aquesta branca de la biotecnologia.

És gratuït per tothom però les places són limitades. Sigueu benvinguts i puntuals. Per major seguretat confirmeu la vostra assistència mitjançant el nostre esdeveniment de Facebook o enviant un mail a alloret@asbtec.org. En cas de tenir més assistents que places els qui hagin confirmat l’assistència tindran prioritat.

Moltes gràcies per l’atenció i ens veiem dimarts dia 19 a unes noves #TardesBiotec


http://asbtec.org @asbtec 
 

Etiquetes de comentaris: , , ,