Tardes Biotec a la UB

Sembla que tan bon punt sortim de la organització d’un acte ja enllacem amb el següent. I, en comptes de lamentar-nos pel gruix de feina que se’ns tira a sobre, des de l’Associació de Biotecnòlegs de Catalunya ens encanta veure la vostra resposta participativa i positiva a cadascun d’ells. Avui us convidem fervorosament a participar a una nova edició de les Tardes Biotec.

Cartell de les Tardes Biotec a la UB

Les Tardes Biotecnològiques són visites completament gratuïtes que realitzem a les diferents Universitats de Catalunya per apropar-vos la recerca i l’empresa. Aquest cop us proposem passar plegats una tarda fantàstca aquest dimecres, 6 de Maig, a la Sala de Graus de la Facultat de Biologia de la UB (mapa) entre les 15-18 hores. Estudiants de Biotecnologia o qualsevol altra Biociència, sereu d’allò més benvinguts.

Voleu saber quins temes abordarem? Doncs aquí els teniu:

15-15.30h: Benvinguda de la mà del Dr. Anicet Blanch, Catedràtic de Microbiologia de la Universitat de Barcelona.
15.30-16.15h: Ponència del Dr. David Bueno, Professor del Departament de Genètica de la Universitat de Barcelona i divulgador científic.
16.15-16.30h: Presentació de l’ASBTEC. Us mostrarem els nombrosos recursos pels quals som una associació potent i extremadament útil per vosaltres i, sobretot, amb vosaltres.
16.30-17h: Recés per prendre un cafè/te i xerrar entre els assitents.
17-18h: Taula de Perfils Professionals per mostrar la paleta d’oportunitats que ens depara la Biotecnologia: Project Manager, Tech Transfer, Business Developer, Bioinformàtic i PhD Student.

Imatge de les Tardes Biotec realitzades a la URV

Podeu consultar el testimoni d'edicions anteriors aquí.
Ens encantarà veure-us-hi a tots: tant els veterans com els qui us estreneu. Per cert, no dubteu de compartir les vostres opinions abans, durant i després de les sessions mitjançant l'etiqueta de Twitter #TardesBiotec.


Associació de Biotecnòlegs de Catalunya

Etiquetes de comentaris: